check2 25 års erfaring       check2 Kører på hele Sjælland      check2 Grøn smiley fra arbejdstilsynet

Betonskæring i asfalt og hulboring i beton udføres

Gennem mere end 25 år har Fa. Herbst Diamantboring løst opgaver inden for betonskæring i asfalt og andre former for hulboring i beton i Sorø, Slagelse, København og resten af Sjælland.

Vi borer især mange huller til rør for elektrikere og VVS’ere, men vi kan udføre alle former for betonskæring, uanset om det er en stor eller lille opgave, der skal løses. Vi har det nødvendige udstyr, der skal til, for at udfører en professionel hulboring i beton.

Hulboring i beton med fokus på sikkerhed

Et er, at sikkerheden for medarbejderne, der udfører betonskæring i asfalt, skal være i orden, men de arbejder også tit omkring vigtige og bærende konstruktioner i bygninger, hvorfor det også er vigtigt at tage alle nødvendige forholdsregler.

Her har vi armeringsscannere til at lokalisere armeringsjern, og vi foretager en grundig opmærkning i samarbejde med kunden, inden vi igangsætter boring i betonen.

Det er langt mere bekosteligt at reparere armeringsjernene efterfølgende end at få scannet det igennem først.

Vi tilbyder betonskæring i asfalt til attraktive priser

Ønsker I et uforpligtende tilbud på betonskæring eller hulboring i beton, kan vi fanges på telefon 40 44 66 32, e-mail faherbst@faherbst.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi hører også gerne fra jer, hvis I har spørgsmål til en opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Fa. Herbst Diamantboring

CVR: 15859849

KONTAKT OS​

Telefon: 40 44 66 32​

Mail: ​faherbst@faherbst.dk

Vi kører i Sorø, København & resten af Sjælland