check30 års erfaring - til sammen over 100 års erfaring

checkGrøn smiley fra arbejdstilsynet de sidste 10 år

Professionel betonskæring på Sjælland

Er du på udkig efter hjælp til betonskæring? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Gennem mere end 25 år har Fa. Herbst Diamantboring løst opgaver inden for hulboring i beton og andre former for betonskæring i Sorø, Slagelse, København og på resten af Sjælland.

Vi borer især mange huller til rør for elektrikere og VVS’ere, men vi kan udføre alle former for betonskæring, uanset om det er en stor eller lille opgave, der skal løses. Vi har det nødvendige udstyr, der skal til for at udfører en professionel hulboring i beton.

Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Hulboring i beton med fokus på sikkerhed

Et er, at sikkerheden for medarbejderne, der udfører betonskæring, skal være i orden, men de arbejder også tit omkring vigtige og bærende konstruktioner i bygninger, hvorfor det også er vigtigt at tage alle nødvendige forholdsregler på dette område.

Her har vi armeringsscannere til at lokalisere armeringsjern, og vi foretager altid en grundig opmærkning i samarbejde med kunden, inden vi igangsætter boring i betonen. Det er langt mere bekosteligt at reparere armeringsjernene efterfølgende end at få scannet det igennem først.

Du kan derfor trygt lade os udføre betonskæring for dig.

Vi tilbyder betonskæring til attraktive priser

Vi er et professionelt firma, som tilbyder hulboring i beton og andre former for betonskæring for mange forskellige slags kunder. Uanset hvad opgaven lyder på, kan du være sikker på, at vi altid giver en attraktiv pris på lige netop din opgave.

Du er derudover garanteret et veludført stykke arbejde, som du kan få glæde af i mange år. Vi kommer til tiden, og vi rydder altid op efter os selv, når arbejdet er udført.

Hvis du har brug for kompetent rådgivning, kan du også altid få det her hos os. På den måde er du sikret den bedst mulige løsning, som passer lige til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et godt tilbud på hulboring

Ønsker du et uforpligtende tilbud på betonskæring eller hulboring i beton, kan vi fanges på telefon 40 44 66 32, e-mail faherbst@faherbst.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til en opgave. 

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål med din opgave.

Kunne du tænke dig at blive kontaktet vedr. dit behov?​

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

F​irma info

Fa. Herbst Diamantboring

CVR: 15859849

Adresse info

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

- Find vej

Kontakt info