Kerneboring med diamantkernebor udføres af veluddannede medarbejdere

Boring med diamantkernebor gennem hårde materialer

Når der skal bores huller i meget hårde materialer, som for eksempel asfalt, granit, beton og lignende, så er kerneboring med et diamantkernebor et oplagt valg. Hos Fa. Herbst Diamantboring hjælper vi dig gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til arbejdet.

Vi tilbyder kerneboring for både private husejere og for erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Sorø kører vi ofte ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i Slagelse og omegn, men har du brug for vores hjælp i København eller et andet sted på Sjælland, står vi også gerne til rådighed for dig.

En effektiv metode til boring af gennemgående huller

Kerneboring med et diamantkernebor er især en anvendelig boringsteknik, når der skal bores huller med store diametre og med en begrænset maskineffekt. Det skyldes, at man ved kerneboring ikke bearbejder hele diameteren, men kun en ring i periferien. Det betyder, at i stedet for at fjerne alt materialet i form af spåner, så bliver der efterladt en kerne i midten af hullet, hvilket især er velegnet til gennemgående huller i hårde materialer.

Vi udfører kerneboring med mange års erfaring

Når du vælger at lade os hos Fa. Herbst Diamantboring udfører din kerneboring, så kan du altid forvente, at det er en veluddannet medarbejder med mange års erfaring inden for faget, der kommer ud og udfører dit arbejde. Vi har 30 års erfaring, men tilsammen har vi mere end 100 års erfaring, og alle vores medarbejdere er veluddannede inden for deres fagområde.

Til vores arbejde benytter vi os af gode og solide maskiner, herunder diamantkernebor, samt det nødvendige sikkerhedsudstyr, og vi leverer altid kvalitetsbevidst arbejde, som vi til enhver tid kan stå inde for.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller indhent et tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål omkring kerneboring, hvis du har brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud også omkring rilleskæring eller støjsvag skæring, så hører vi meget gerne fra dig.

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fa. Herbst Diamantboring

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 15859849

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 44 66 32

E-mail: faherbst@faherbst.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.