Boring i beton og mange andre materialer

Hulboring i beton, mursten og lignende

Har du brug for hjælp til boring af huller i beton, mursten eller et andet lignende materiale, så står vi hos Fa. Herbst Diamantboring klar til at tage imod din opgave. Vi har blandt andet specialiseret os inden for hulboring i beton, som vi både udfører for private husejere og erhvervskunder i Sorø, Slagelse og København, men også på hele det øvrige Sjælland.

Boring af hul til ventilation, skorsten, emhætte og lignende

Der kan være mange forskellige grunde til, at det er nødvendigt med boring i beton. Det kan for eksempel være, at du har brug for boring af hul til ventilation, så du kan få monteret et ventilationssystem eller en emhætte i din virksomhed eller i dit hjem.

Det kan også være, at du har brug for at få boret huller i murstenene, så du kan få monteret en skorsten på dit hus. Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe dig med alle former for diamantboring og -skæring.

Vi har det rette udstyr og den rette erfaring til boring af huller i beton

Når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med boring i beton, så kan du altid være sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Vores medarbejdere er alle veluddannede inden for blandt andet hulboring i beton, og til sammen har vi over 100 års erfaring.

Vi har alle de nødvendige maskiner og det rette sikkerhedsudstyr, der skal til for at kunne løse lige netop din opgave på sikker vis med et veludført resultat til følge.

Kontakt os og få beregnet en pris på boring i beton

Har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på? Så kontakt os gerne allerede i dag og fortæl os om opgaven. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på din opgave, hvad enten den omfatter boring af hul til ventilation, emhætte, skorsten eller en af vores andre tilbud som skæring af beton og granit

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fa. Herbst Diamantboring

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 15859849

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 44 66 32

E-mail: faherbst@faherbst.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.