Rilleskæring til installation af rør og kabler i væggen

Har du brug for professionel hjælp til rilleskæring?

Hvis du skal have installeret kabler eller rør i væggen, så er det nødvendigt at udføre rilleskæring. Det kan for eksempel være i forbindelse med installation af aftræk til tørretumbler, emhætte, ventilation, afløb eller varmerør.

Hvis du har brug for professionel hjælp til arbejdet, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Fa. Herbst Diamantboring står vi klar til at hjælpe dig med at sikre et veludført resultat. Vi tilbyder rilleskæring for både private boligejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder.

Vi dækker hele Sjælland

Vores virksomhed er selv beliggende i Sorø, og herfra kører vi blandt andet ud til kunder i vores eget lokalområde samt i Slagelse, København og flere andre steder. Vi dækker hele Sjælland, så har du en opgave til os her, skal du bare kontakte os.

Vi har sammenlagt over 100 års erfaring

Når du vælger at lade os stå for din rilleskæring, så kan du være sikker på, at du får et professionelt resultat i højeste kvalitet. Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring, og vi har de sidste 10 år haft en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.

Rilleskæringen bliver udført af vores veluddannede medarbejdere, og vi har alt det rette udstyr, der skal til for at sikre dig det rette resultat med en høj sikkerhed.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din opgave

​Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på rilleskæring eller en anden opgave som betonrenovering eller kerneboring, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for mere information om vores arbejde.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Sikkerheden er altid i orden, da arbejdet bliver udført af veluddannede medarbejdere med det rette sikkerhedsudstyr og solide maskiner. 

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fa. Herbst Diamantboring

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 15859849

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 44 66 32

E-mail: faherbst@faherbst.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.