Diamantskæring udføres af erfarent firma

Vi udfører både tørskæring og vådskæring

​Har du brug for en specialist inden for diamantskæring i beton, asfalt eller andet til en opgave i København, Slagelse eller et andet sted på Sjælland? Så har Fa. Herbst Diamantboring i Sorø den fornødne viden og ekspertise til at løse alle typer opgaver med vores diamantskærer – store som små samt med både vådskæring og tørskæring.

Vi udfører diamantskæring i asfalt, beton og mange andre materialer for alle typer kunder og arbejder ofte for entreprenører som eksempelvis VVS-firmaer og elinstallationsfirmaer. Hvis du er på udkig efter en kommende samarbejdspartner med en professionel diamantskærer, der kan klare både tørskæring og vådskæring, til rådighed, er vi med andre ord et oplagt valg.

Diamantskærer arbejder med unik præcision

En skæring med en diamantskærer giver en unik præcision, som er vigtig ved mange forskellige opgaver. Ofte skæres der i vitale dele af en bygning, hvor manglende nøjagtighed kan føre til svækkelse af bygningen.

Derfor bruger vi også et specielt scanningsapparat til at fastslå, hvor skæringen skal være, inden vi går i gang med vores meget præcise diamantskærer. En diamantskærer bruges blandt andet til udskæringer for:

  • Vinduer
  • Døre
  • Porte
  • Trapper
  • Ventilationskanaler
  • Skæring i gulv​

Diamantskæring i asfalt og mange andre materialer

Diamantskæring kan anvendes ved mange forskellige opgaver, da det er muligt at skære i et hav af forskellige materialer. Vi kan for eksempel tilbyde professionel diamantskæring i asfalt lige efter dine ønsker og behov.

Vi har mere end 30 års erfaring på området samt en solid og professionel diamantskærer til rådighed, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige typer af opgaver, herunder inden for vådskæring og tørskæring. Vi anvender naturligvis også altid det rette sikkerhedsudstyr.

Du er med andre ord garanteret helt præcise udskæringer lige efter dine ønsker, når du samarbejder med os. Vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer udelukkende resultater af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om diamantskæring

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på diamantskæring i asfalt, beton eller andet materiale. Vi har en diamantskærer til alle behov. Ligeledes står vi også gerne for bortskaffelse af det tunge affald i samarbejde med kran- og transportfirmaer.

Ring nu på telefon 40 44 66 32 eller send os en e-mail på faherbst@faherbst.dk. Du er også velkomne til at udfylde formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fa. Herbst Diamantboring

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 15859849

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 44 66 32

E-mail: faherbst@faherbst.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.