check30 års erfaring - til sammen over 100 års erfaring

checkGrøn smiley fra arbejdstilsynet de sidste 10 år

Diamantskæring i beton med diamantskærer​

Har I brug for en specialist inden for diamantskæring i beton til en opgave i København, Slagelse eller et andet sted på Sjælland, så har Fa. Herbst Diamantboring i Sorø den fornødne viden og ekspertise til at løse alle typer opgaver med vores diamantskærer – store som små.

Vi udfører diamantskæring i beton for alle typer kunder og arbejder ofte for entreprenører som eksempelvis VVS-firmaer og elinstallationsfirmaer.

Diamantskærer med unik præcision

En skæring med en diamantskærer giver en unik præcision, som er vigtig, da man ofte skærer i vitale dele af en bygning, hvor manglende nøjagtighed kan føre til svækkelse af bygningen.

Derfor bruger vi også et specielt scanningsapparat til at fastslå, hvor skæringen skal være, inden vi går i gang med vores diamantskærer. En diamantskærer bruges blandt andet til udskæringer for vinduer, døre, porte, trapper, ventilationskanaler samt skæring i gulv.

Kontakt os for diamantskæring i beton

I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på diamantskæring i beton, og vi har en diamantskærer til alle behov. Ligeledes står vi også gerne for bortskaffelse af det tunge affald i samarbejde med kran- og transportfirmaer.

Ring nu på telefon 40 44 66 32 eller send os en e-mail på faherbst@faherbst.dk. I er også velkomne til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at blive kontaktet vedr. dit behov?​

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

F​irma info

Fa. Herbst Diamantboring

CVR: 15859849

Adresse info

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

- Find vej

Kontakt info