Skæring af beton, granit og asfalt udføres med stor erfaring

Få professionel hjælp til beton- og asfaltskæring

Har du brug for professionel hjælp til skæring af granit, beton eller asfalt, og leder du i den forbindelse efter en virksomhed, der kan udføre arbejdet? Så lad os hos Fa. Herbst Diamantboring hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for både skæring af dørhuller og vindueshuller, gulvskæring, vægskæring og mange andre former for skæring i asfalt, granit og beton.

Vi arbejder for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi dækker hele Sjælland, og vi kan dermed hjælpe dig med din opgave, uanset om du har brug for vores hjælp i København, Sorø, Slagelse eller et helt fjerde sted.

Har du brug for hjælp til skæring af dørhuller og vindueshuller?

Hvis du skal have monteret nye døre og vinduer, der er større end de gamle, så kan det være, at du har brug for vores hjælp til skæring af dørhuller og vindueshuller. Vi har både de rette maskiner og det nødvendige udstyr, der skal til for blandt andet at kunne skære i både beton og mursten.

Vi tilbyder også skæring til ventilation, skorsten, emhætte og lignende

Vi tilbyder ikke kun skæring af dørhuller og vindueshuller. Vi tilbyder også vores hjælp, når der skal skæres huller til eksempelvis ny ventilation, skorsten, emhætte eller lignende.

Kontakt os og indhent et tilbud på skæring af granit, beton eller murværk

Uanset om du har brug for vores hjælp til asfaltskæring eller skæring af beton, granit eller murværk, så står vi klar til at sikre dig et professionelt resultat. Vi udfører altid kvalitetsbevidst arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring opgaven samt dine ønsker og behov eller en anden opgave som boring i beton.

Vi har som virksomhed 30 års erfaring inden for vores fag, men til sammen har vi mere end 100 års erfaring. Alle vores medarbejdere er veluddannede, og vi benytter os udelukkende af solide maskiner og det nødvendige sikkerhedsudstyr. 

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fa. Herbst Diamantboring

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 15859849

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 44 66 32

E-mail: faherbst@faherbst.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.