Diamantboring i beton og boring i beton udføres​

Hos Fa. Herbst har vi mere end 25 års erfaring med alle typer opgaver inden for skæring og boring i beton samt diamantboring i beton, og firmaet tæller i dag, ud over ejeren selv, fire mand, som alle er specialister inden for området.

Vi holder til i Sorø nær Slagelse, men vi udfører opgaver på hele Sjælland og har især mange opgaver i København for både VVS-firmaer, elektrikere og hovedentreprenører.

Boring i beton ved renovering og nybyggeri

Vores palet af kompetencer er bred, så om I har brug for diamantboring i beton eller betonboring til renovering eller nybyggeri, er vi en ideel samarbejdspartner.

Om det er boring i beton til stålmontage, forstærkning af bygninger, huller til vandskulpturer eller andet, løser vi opgaven professionelt og til aftalt tid.

Kort fortalt kan vi tilbyde boring i alle former for beton, granit, letbeton, mursten, fliser og beton.

Andre arbejdsområder:

Diamatskæring

Betonskæring

Betonscanning

Diamantboring

Grøn smiley fra arbejdstilsynet

Vi går højt op i medarbejdernes sikkerhed og trivsel, hvilket også er blevet anerkendt af Arbejdstilsynet, som har givet os en grøn smiley, der betyder, at vi overholder gældende regler i forhold til arbejdsmiljøet.

Få et uforpligtende tilbud på diamantboring i beton

​Kontakt os på telefon 40 44 66 32 eller e-mail faherbst@faherbst.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på diamantboring eller betonboring.

Kunne du tænke dig at blive kontaktet vedr. dit behov?​

Så udfyld formularen herunder og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

F​irma info

Fa. Herbst Diamantboring

CVR: 15859849

Adresse info

Lynge Byvej 11, 4180 Sorø

- Find vej

Kontakt info